Relatietherapie Zwolle Hoe moeilijk is het om zonder verwijten met elkaar te praten

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Blijvend in balans

Na het afronden van de therapie en zodra je weer vertrouwen hebt in je relatie, heb je nieuw gereedschap in handen om samen verder te gaan en jullie relatie levendig te houden. Verslapt later jullie aandacht of je wil allebei weer uw vaardigheden opfrissen dan maak je een afspraak voor een of meer gesprekken, waarin ik de rol vervul van relatiecoach. relatietherapie zwolle apart in balans

En hoe dan verder

Wanneer je besloten hebt dat het beter is om toch uit elkaar te gaan, begeleid ik je in deze misschien moeilijke tijd. Vaak is het onbegrip in dit proces een extra bron van woede en verdriet, ook voor de kinderen. Door met elkaar op een veilige manier te praten over de gedachten en gevoelens die hierbij komen kijken, kan er eerder een manier gevonden worden om apart en toch in balans verder te gaan.