Harville en Helen Event 31 mei – 2 juni 2019

Leer alles over jouw relatie van de grondleggers, Harville en Helen!

Imago in Nederland

De grondleggers van Imago Relationships, Harville Hendrix en Helen Lakelly Hunt, komen naar Nederland.
De schrijvers van het boek Getting the Love You Want bieden op 31 mei 2019 de Nederlandse vertaling aan: Krijg De Liefde Die Je Wilt. Hun boek werd al 4 miljoen keer verkocht en in 53 talen vertaald. Nu is dit inzicht gevende en praktische boek over liefdesrelaties ook toegankelijk voor Nederland.

Een gelukkige relatie met je partner, wie wil dat niet? Dat is een relatie waarin je elkaar alles kunt zeggen, waarbij je elkaar laat merken hoe belangrijk je voor elkaar bent en waarin je ontspannen plezier met elkaar hebt.
Imago Relatietherapie is de beste therapie om jou en je partner die gelukkige relatie weer met elkaar te laten hebben.

144-_EDM7688 -for GLW relaunch Harville and Helen 2018

Waarom Imago Relatietherapie?

  • Het laat je zien waarom ergernissen in iedere relatie voorkomen en hoe je die kunt omzetten naar echt contact met elkaar.
  • Je praat met je partner in de Imago Dialoog, waarbij jullie leren praten zonder oordeel en kritiek, zodat je elkaar echt leert verstaan en begrijpen. Dit kun je ook thuis doen.
  • Je praat direct met elkaar en niet via de therapeut. Begrip van je eigen partner helpt nog meer dan begrip van je therapeut, die hierin alleen begeleidt.

Eind mei, begin juni 2019 is er dus de unieke kans om dit mee te maken onder leiding van Harville en Helen; je bent van harte uitgenodigd om mee te doen in Zeist.

Drie dagen lang draait in Hotel Oud Londen in Zeist alles om relaties. Een unieke kans om Harville en Helen zelf te ontmoeten en van ze te leren.

Vrijdag 31 mei 2019

Van 20 – 23 uur in Hotel Oud London in Zeist

LANCERING VAN HET BOEK EN LEZING

Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt presenteren het boek ‘Krijg de liefde die je wilt’, de vertaling van de bestseller ‘Getting the Love you want’ (wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht). Daarna geven ze een interessante lezing waarin de auteurs zelf vertellen over hun verrassende ontdekkingen o.a. op het gebied van het ontstaan van relaties. Hoe worden partnerkeuzes gemaakt? Beslist niet zo toevallig als je misschien denkt! Ze geven een heldere uitleg over hoe en waarom relatieproblemen ontstaan, hoe je ze voor kunt zijn en hoe je ze kunt oplossen. Een lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in relaties en de vraag waarom relaties niet vanzelf gaan. Je kunt zonder je partner komen, maar bij voorkeur samen.

Reserveer hier

Zaterdag 1 juni 2019

Van 9 – 17 uur in Hotel Oud London in Zeist

WORKSHOP VOOR STELLEN

Een eendaagse workshop voor stellen (maar kan je partner niet, neem gerust vriend of vriendin mee). Een unieke kans want de relatieworkshop ‘Krijg de liefde die je wilt’ wordt gegeven door de grondleggers zelf! Harville en Helen behandelen vragen zoals: Waarom val ik op die persoon? Toen we elkaar pas leerden kennen konden we alles bespreken maar nu niet meer, wat is er veranderd? Maar vooral, hoe kan ik me weer helemaal verbinden met mijn partner weer werkelijk contact maken met mijn partner? Hoe kan ik zelf de beste partner zijn? 
Een ontspannen dag waarin lezingen worden afgewisseld met live-demonstraties en oefeningen die je uitvoert samen met je partner. Aan het einde van de dag heb je gereedschappen waarmee je samen verder kunt en weer passie kunt ervaren echt blij wordt met elkaar. Geef je relatie een impuls! Welkom op deze bijzondere workshop.

Reserveer hier

Zondag 2 juni 2019

Van 9 – 17 uur in Hotel Oud London in Zeist

WORKSHOP VOOR PROFESSIONALS

Deze workshop is voor (relatie-)therapeuten, psychologen, psychotherapeuten, coaches, trainers, teambegeleiders, managers en mediators.
Wat kun je verwachten als je naar deze workshop komt? Je krijgt een eendaagse introductie in Imago Relatietherapie door de mensen die deze effectieve en verbindende methode zelf hebben ontwikkeld. Een kans uit duizenden!
Harville en Helen geven je gereedschappen mee om beter met stellen te werken in je praktijk of om jou beter te laten communiceren met je team of met je cursisten. Het zal je nieuwsgierig maken naar meer! Je krijgt een inkijk in de uitgebreide theoretische achtergrond van deze prachtige methode. Je leert te begeleiden in het luisteren zonder oordeel en in het praten zonder enige vorm van kritiek, zonder enige negativiteit, zodat partners, collega’s of teamleden elkaar steeds weer kunnen vinden, dwars door alle verschillen heen.
Krijg de kennis die je wilt als relatietherapeut, coach of manager; je bent van harte uitgenodigd!

Reserveer hier

Je wilt meer weten!

GEEF IN EEN PAAR DAGEN JE RELATIE EEN BOOST

Al onze Relatie activiteiten

Wij organiseren regelmatig activiteiten die je relatie een boost kunnen geven. Ben je toe aan meer plezier, positieve spanning en geborgenheid in je relatie? Of hebben jullie samen een probleem waar jullie niet uitkomen? Op de door ons georganiseerde relatie activiteiten krijg je gereedschappen aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt.
Generatieweekend
Generatieweekend

Op 27, 28 en 29 september 2019 houden wij een relatieweekend voor verschillende generaties. Je verwerkt het verleden met je vader, moeder of zoon of dochter.

Bekijk...
Harville en Helen Event 31 mei – 2 juni 2019
Harville en Helen Event 31 mei – 2 juni 2019

De grondleggers van Imago Relationships, Harville Hendrix en Helen Lakelly Hunt, komen naar Nederland! Kom naar hun boekpresentatie of volg een workshop met je partner of een workshop als...

Bekijk...
Relatieweekend
Relatieweekend

Op 7-8 september 2019 houden wij weer een relatieweekend voor meerdere paren in het romantische dorp Vilsteren op 20 km van Zwolle. Wij nodigen jullie van harte uit! Ben je toe aan meer plezier...

Bekijk...
Workshop voor jonge stellen
Workshop voor jonge stellen

Wat ons betreft is de slimste beslissing die een liefdespaar kan nemen om al vroeg in de relatie meer te leren over relaties in het algemeen en vooral over hun eigen relatie; wat de sterke kanten...

Bekijk...
Relatieweekend alleen voor jullie privé
Relatieweekend alleen voor jullie privé

Wil je echt niet met andere mensen erbij in een weekend dan is dit “weekend voor twee” misschien iets voor jullie. Als je met z’n tweeën een weekend doet is het meer therapeutisch en ga je dieper...

Bekijk...
Spring naar werkbalk