Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Oplossen en vormgeven

We groeien uit elkaar door onuitgesproken verlangens of irritaties. Als het te lang duurt voordat de verbinding weer wordt hersteld ontstaan er meer ernstige relatieproblemen. Deze leiden tot bijvoorbeeld een buitenechtelijke relatie en de kans op het uit elkaar vallen van de relatie. relatietherapie zwolle oplossen en vormgeven

Leren van een crisis

Imago Relatietherapie biedt manieren om elkaar, hoe pijnlijk ook, weer te ontmoeten en in alle veiligheid te praten over verdriet, afstand, verlangens, seksualiteit en hoe de draad weer kan worden opgepakt. Juist met alles dat je meegemaakt hebt kan je je relatie op een nieuwe, bewuste manier vormgeven zodat die tegemoetkomt aan de verlangens van de beide partners. Wat de relatietherapie je oplevert lees je hier.