Relatietherapie Zwolle Houden jullie nog steeds van elkaar

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Opnieuw verbinden

Een gezonde liefdesrelatie heeft een positieve invloed op je leven. Het is de veilige basis die je in staat stelt om soepel om te gaan met wat er op je pad komt en om als mens te groeien. Je staat met meer vertrouwen in het leven. relatietherapie zwolle opnieuw verbinden

Vertrouwd en toch op zoek naar elkaar

Maar de praktijk leert dat het niet makkelijk is om de relatie gezond te houden. Als het eerste heerlijke gevoel van de verliefdheid wegebt kunnen onderlinge verschillen de bron zijn van onenigheid en frustratie. Partners voelen zich alleen, niet gesteund en niet geliefd. Hoe komt dat? De theorie van Imago Relatietherapie legt uit waarom deze verschillen eigenlijk een natuurlijk onderdeel zijn van wat ons in het begin aantrok aan elkaar.

Hier leren paren om de verbinding met elkaar weer te herstellen en te verdiepen. Dat gebeurt aan de hand van bijvoorbeeld de Imago Dialoog. Dit is een respectvolle en effectieve manier om partners op een veilige manier te laten praten over de dingen die echt belangrijk zijn voor hen en de relatie.

In dit proces komen partners door een beter begrip van elkaar en hun relatie uiteindelijk weer terug naar de wens om het leven weer werkelijk met elkaar te delen. Wat de relatietherapie je oplevert lees je hier.