Voor collega’s

Wij zijn op zoek naar collega’s die zich bij onze praktijk willen aansluiten als Imago relatietherapeut. Wil je horen waarom wij zo enthousiast zijn over Imago Relatietherapie? Kom dan langs in Vilsteren of bel ons.

Wat is je profiel

Wat wij vragen aan mensen die hier willen werken is dat ze een toereikende therapieopleiding hebben gevolgd en de klinische basisopleiding van Imago Relationship International willen volgen. Op 19 en 20 oktober 2018 geven wij de introductie voor deze opleiding; je kunt dan zien of deze manier van werken jou ligt. Kijk hiervoor op Imago Relatietherapie Nederland.

Meer weten?

Wil je weten wat het inhoudt? Kijk op onze website of kijk op pro.imagorelationships.org en lees het boek van Harville Hendrix: Getting the love you want, 2007 (alleen in Engels, verkrijgbaar bij bol.com of download het Nederlandse uittreksel hier). Of volg samen met je partner een relatieweekend; kijk op relatieweekenden voor meer informatie. Dit weekend telt meteen al mee voor je opleiding. Daarbij krijg je een goed beeld van wat Imago inhoudt en als je met je partner komt begin je meteen met de positieve verandering in je eigen relatie.

De opleiding wordt nog niet in Nederland gegeven; tot nu alleen nog de introductie. Daarin krijg je wel al meteen gereedschappen en inzichten om met paren te werken.

Spring naar werkbalk