Relatietherapie Zwolle Begrijpt jouw partner je nog even goed als vroeger

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Over Barbara

Ik ben Barbara Cremers en ben 25 jaar getrouwd met Bas van Raaij. Binnen mijn vakgebied heb ik mij gespecialiseerd in relatietherapie, omdat ik weet dat het hebben van een goede relatie vervullend en heerlijk is èn omdat een goede relatie van groot belang is voor alle andere levensgebieden. relatietherapie zwolle over mij

Mijn doel

Ik geef relatietherapie, omdat ik graag de mogelijkheden, die er zijn om je relatie te verdiepen of te behouden, wil doorgeven. Ik ervaar het als een gemiste kans als mensen uit elkaar gaan zonder enige vorm van therapie, omdat ik in mijn praktijk zie dat er genoeg manieren zijn om ook ernstige wonden te helen.

Lees meer...

Over Bas

Ik ben Bas van Raaij, psycholoog en opleider bij mijn eigen trainingsbureau, Bureau de Mat (link), en ik ben getrouwd met Barbara Cremers. Samen met Barbara heb ik de opleiding tot Imago-therapeut gevolgd in Londen. Daarnaast ben ik opgeleid tot EFT ‚Äď therapeut bij EFT Nederland (emotionally focused therapie). relatietherapie zwolle over mij

Mijn doel

Het volgen van de opleiding tot Imago-therapeut heeft er bij mij toe geleid dat de schellen van mijn ogen zijn gevallen over het hoe en waarom koppels in de problemen raken met elkaar. Ik wil graag dat liefdespartners, met of zonder problemen, die kennis en vaardigheden te weten komen of je nu bij elkaar blijft of niet.

Lees meer...