Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Relatieweekend

Krijg de relatie die je wilt!

Op 26-27 mei 2018 houden wij weer een relatieweekend voor meerdere paren in het romantische dorp Vilsteren op 20 km van Zwolle. Wij nodigen jullie van harte uit! Ben je toe aan meer plezier, positieve spanning en geborgenheid in je relatie? Of hebben jullie samen een probleem waar jullie niet uitkomen? In ons relatieweekend krijg je gereedschappen aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt.

Voor wie:

Het weekend is bedoeld voor stellen die:

Wat leer je?

Lees meer...

Relatieweekend voor één paar

Wil je graag een weekend of twee doordeweekse dagen alleen met je partner om meer inzicht in je relatie te krijgen? In drie sessies met Barbara van ongeveer twee uur elk in twee dagen leer je veel over relaties in het algemeen en in die van jullie zelf.  Je krijgt meer begrip voor elkaar en waarom jouw relatie niet altijd loopt zoals jullie het willen. Je gaat naar huis met belangrijke vaardigheden en een nieuw gevoel van verbondenheid. 

Lees meer...