Relatietherapie Zwolle Breng je de dingen die je belangrijk vindt ter sprake

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Relatieweekend: liefde op het tweede gezicht

 

RELATIEWEEKEND 17-18 maart 2018 

Het weekend wordt gepresenteerd door Barbara Cremers, gecertificeerd Imago relatietherapeut en Imago Workshop Presenter en Bas van Raaij, psycholoog en trainer, partners in werk en in de liefde. Wij zijn, onder andere, opgeleid in Imago Relatietherapie; een methode die ontwikkeld is in de Verenigde Staten door Harville Hendrix en die daar een van de meest gebruikte vormen van relatietherapie is.

Wat is dit weekend wel en wat is het niet?


In dit weekend wordt in paren geoefend alleen met je eigen partner. Het weekend is bedoeld om inzichten te krijgen en vaardigheden op te doen. Het is geen groepstherapie. Dus je hoeft niets over je eigen relatie in de groep te vertellen. De ervaring leert dat je, juist doordat je in een groep zit en twee hele dagen fulltime met je relatie bezig bent, nog meer opsteekt en een completer beeld krijgt van hoe je relatie werkt dan een weekend voor jullie alleen. Want je ziet ook hoe anderen worstelen met hun relatie. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat een weekend van Imago Relatietherapie een goed meetbare verbetering in de relatie brengt en dat dit gelijk staat aan drie maanden individuele gesprekken.  

Het weekend bestaat uit informatie, schriftelijke oefeningen, demonstraties en oefenen van de dialoog; dit laatste doe je alleen met je eigen partner.

Waar?

Erve Ziegers, Siegersteeg 3, 7734 PG Vilsteren, Overijssel 
20 km ten oosten van Zwolle, een kaart vind je elders op de website.

De kosten?


Het weekend kost €597 per paar. De prijs is inclusief twee goed verzorgde lunches, koffie en thee. Het is mogelijk om gespreid te betalen.

En dan?


Vul het inschrijfformulier hieronder in. Wij nemen contact met jullie op voor uit uitwisselen van extra informatie. Of bel of mail ons voor meer informatie als je wilt weten of dit weekend iets voor jullie is.

Wij raden je aan er een weekend-weg van te maken: blijf hier overnachten. Wij hebben plaats voor een paar in ons Bakhuis (zie www.ziegers.nl); op 200 meter lopen vind je goede hotelkamers bij Herberg de Klomp. Daar kan je ook ontbijten en dineren. In Ommen (5 km) en Dalfsen (7 km) zijn meer hotels en restaurants.

Wat zeiden deelnemers van ons laatste weekend in januari 2018:

Wat zeiden deelnemers van eerdere weekenden: 

Informatie:

Datum: 17-18 maart 2018
Locatie: Erve Ziegers, Siegersteeg 3, 7734 PG Vilsteren, Overijssel 20 km ten oosten van Zwolle, Zie op kaart
Prijs: 597 euro

Inschrijven:

Alle velden zijn verplicht. Graag alles invullen.

Het e-mailadres dat je hebt ingevuld is ongeldig.

Uw bericht wordt verzonden. Een moment geduld aub...

Bedankt voor jouw bericht. Ik neem zo spoedig contact met je op

Er is een fout opgetreden, probeer het a.u.b. opnieuw