Relatietherapie Zwolle Wil je weer plezier maken met je geliefde

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Relatieweekend voor een paar

Wil je echt niet met andere mensen erbij in een weekend dan is dit “weekend voor een paar” misschien iets voor jullie. Als je dit in de groep doet, krijg je meer informatie en gereedschappen mee; als je met z’n tweeën een weekend doet is het meer therapeutisch en ga je dieper in op jullie persoonlijke situatie. Daarbij overleggen we samen hoe we het weekend invullen.

In het weekend (of op twee aaneensluitende doordeweekse dagen) houden we op de eerste dag twee lange gesprekken van ongeveer 2,5 uur en de tweede dag één lang gesprek. Als je het nog intensiever wilt, beginnen we vrijdagmiddag al met een gesprek.

Ik raad je aan om niet thuis te overnachten; zo ben je echt een weekend met z’n tweeën en ben je alleen gefocust op jullie relatie. Overnacht in ons Bakhuis van Erve Ziegers of neem een kamer in Herberg de Klomp, waar je ook erg lekker kan eten.

Ben je benieuwd wat voor jullie de beste keuze is of wil je nog extra informatie: bel of mail naar Barbara en vraag naar de mogelijkheden.

De kosten voor het weekend voor een paar zijn €790 voor drie lange gesprekken en €950 voor vier.

Wat zeiden deelnemers:

Informatie:

Datum: In overleg
Locatie: Erve Ziegers, Siegersteeg 3, 7734 PG Vilsteren, Overijssel 20 km ten oosten van Zwolle, Zie op kaart
Prijs: 790 euro

Inschrijven:

Alle velden zijn verplicht. Graag alles invullen.

Het e-mailadres dat je hebt ingevuld is ongeldig.

Uw bericht wordt verzonden. Een moment geduld aub...

Bedankt voor jouw bericht. Ik neem zo spoedig contact met je op

Er is een fout opgetreden, probeer het a.u.b. opnieuw