Relatietherapie Zwolle Wanneer is voor jou de grens bereikt

Relatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Collega worden?

Ik ben op zoek naar collega's die zich bij mijn praktijk willen aansluiten als Imago relatietherapeut. Wil je horen waarom ik zo enthousiast ik ben over Imago Relatietherapie? Kom langs in Vilsteren.

Wat ik vraag aan mensen die hier willen werken is dat ze een toereikende therapieopleiding hebben gevolgd en de Basic Clinical Training willen volgen in London bij Sophie Slade (of elders als jou dat beter uitkomt). De opleiding wordt niet in Nederland gegeven.

Wil je weten wat het inhoudt? Kijk op mijn website; kijk op pro.imagorelationships.org en lees het boek van Harville Hendrix: Getting the love you want (alleen in Engels, verkrijgbaar bij bol.com of download het Nederlandse uittreksel hier). Of volg samen met je partner een weekendworkshop in Engeland; zie de website van Sophie Slade voor meer informatie.