Relatietherapie Zwolle Begrijpt jouw partner je nog even goed als vroegerRelatietherapie Zwolle helpt partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Ik doe dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.

Relatietherapie skype bellen

Wat anderen zeggen

"Ik herinner me dat ik me zo gefrustreerd voelde over sommige dingen die mijn vriendin deed en ik móest het gewoon kwijt. Eerst heb ik geleerd om op zo´n manier de communiceren met haar dat zij mij echt begreep en zich niet aangevallen voelde door mij. En ik heb geleerd om naar haar te luisteren. We kunnen nu veel makkelijker tegemoet komen aan de verlangens en wensen van elkaar."

"We hebben in de afgelopen 10 jaar zoveel woorden vuil gemaakt aan onze financiële situatie. Door Imago hebben we er op een totaal andere manier over leren praten, zodat we nu een stuk dichter bij een oplossing zijn gekomen".

"Ik dacht dat er voor ons geen hoop meer was, maar we hebben hier een echte doorbraak beleefd; de Dialoog heeft mij laten inzien, dat als hij zich weer terugtrekt in zichzelf, juist als we echt met elkaar moeten praten, hij zo bang is om mij kwijt te raken en daarom niets meer kan zeggen. Ik weet nu ook waar hij in zijn jeugd dat gedrag heeft aangeleerd om te kunnen "overleven". En als dat nu weer gebeurt zie ik waar zijn gedrag vandaan komt. Omdat hij zich daar nu ook meer bewust van is, kan hij eerder onder woorden brengen wat er met hem aan de hand is. We voelen ons dan zo dicht bij elkaar!"