Over ons
Relatietherapie Zwolle is opgericht door Barbara Cremers.
Mijn man (Bas van Raaij, psycholoog en trainer) en ik helpen partners die hun liefdesrelatie meer verdieping willen geven; relatieproblemen vóór willen zijn; hier al in zitten of op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan. Wij doen dit voor partners van verschillende en dezelfde sekse en die aan het begin van of midden in hun relatie staan.
Voor Zwolle en omgeving
Wij richten ons op de vierhoek Kampen, Meppel, Hardenberg en Deventer met Zwolle in het midden. Maar ook mensen uit het noorden van het land en de Randstad hebben onze praktijk gevonden, vooral voor de relatieweekenden.
Relatietherapie Zwolle
Relatietherapie Zwolle is gelegen op misschien wel het mooiste landgoed van Nederland. Wij ontvangen jullie graag in het Bakhuis van onze 19de eeuwse boerderij op Erve Ziegers. Het landschap is gevarieerd: licht heuvelachtig terrein in de bossen, open heideveld, bosvijvers en de Overijsselse Vecht maken deze omgeving tot een charmant geheel. Voor de vroege vogels is er nog wel eens een ree te zien. In onze beleving is het de ideale omgeving om een impuls aan jullie relatie te geven en voor het boeken van een relatieweekend
Relatietherapie Zwolle is lid van:
Onze visie
Wij denken dat het belangrijkste in ons leven onze relaties zijn. Relaties met je partner, je kinderen, je familieleden en je vrienden. In het langstlopende onderzoek naar geluk (75 jaar geleden begonnen; nu onder leiding van Robert Waldinger) blijkt dat als mensen terugkijken op hun leven, ze zeggen dat ze het meeste gelukkig zijn geworden van goede relaties.
Als dat zo belangrijk is, verwacht je eigenlijk een vak ‘relaties’ op school!
Mensen zijn gelukkiger met een goede relatie
Wij denken dat je je in een gezonde liefdesrelatie kan ontspannen, je vleugels kan uitslaan, uitgedaagd wordt om verder te groeien, respect voor elkaar hebt en liefde kan ontvangen en geven.
Het lukt niet altijd om je relatie ontspannen en liefdevol te houden. Dat is op zich niet erg, want het geeft alleen maar aan dat daar aandacht aan besteed moet worden. Als dat samen niet lukt, omdat het misschien wel te bedreigend lijkt om daarover te praten, ontstaan patronen die steeds vaker de communicatie gaan domineren.