Podcast: Krijg de liefde die je wilt

Over liefde en relaties

Hoe zorg je dat je relatie net zo verbonden en gelukkig blijft als in het begin? Luister de podcast en krijg gereedschappen mee om dat thuis met elkaar te doen. Hoor ook wat je kunt doen als dat met z’n tweeën even niet lukt. Verder vertellen we over ons Relatieweekend voor stellen; het Generatieweekend voor ouders en hun volwassen zoon of dochter, en verder kun je iets horen over de Imago Relatietherapie opleiding voor therapeuten en coaches.

Daantje Gratama heeft ons op haar eigen en uitnodigende manier geïnterviewd.

#1. Deze podcast is voor iedereen met relaties. We vertellen hoe onze eigen relatie, door “Imago” ook op onszelf toe te passen, zoveel leuker, dieper en meer verbonden is geworden.

#2. Wat maakt dat je verliefd wordt op juist díe partner; waarom is dat zo heerlijk en hoe komt het dat er toch wat scheurtjes komen in dat paradijs? Luister en snap meer hoe het werkt.

#3. In deze aflevering hoor je wat je kunt doen om echt met elkaar in contact te blijven, alles te kunnen zeggen en je gehoord te voelen waardoor je het nog heel lang leuk hebt met elkaar.

#4. In ons Relatieweekend krijg je in twee dagen veel inzicht in jullie relatie en je krijgt ook tools mee naar huis om verbonden te blijven. We maken er ook een leuk weekend van.

#5. In het Generatieweekend ruim je uit de weg wat jou en je vader/moeder/zoon/dochter ervan weerhoudt om ontspannen betrokken te zijn met elkaar.

#6. Als therapeut of coach kun je je dit alles eigen maken en op deze manier met je stellen werken. Hoor hier meer over de Imago Opleiding.

Stel een vraag

JE PROBLEEM IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN