Voor collega’s

Klinische Imago Opleiding

Ben je therapeut of coach en wil je gecertificeerd Imago relatietherapeut of -coach worden? Of wil je Imago integreren in jouw werk om met groepen en collega’s te werken? Volg de Klinische Imago Opleiding die gegeven wordt door Barbara Cremers en Maan Ballemans, beide internationaal opgeleide en gecertificeerde Imago therapeuten en Workshop Presenters. Zij verzorgen deze opleiding onder auspicien van Imago Relationships Worldwide (IRW).

In september 2021 begint onze volgende opleiding. Lees er meer over op de website van Imago Nederland, klik hier. Wil je nog meer weten over de opleiding en horen waarom wij zo enthousiast zijn over Imago Relatietherapie? Neem contact met ons op of bel Barbara: 06 20965393.

Wat is ‘Imago’?

Wil je weten wat Imago inhoudt? Kijk verder op onze website en lees het boek van Harville Hendrix: Krijg de Liefde die je wilt. Of volg samen met je partner een relatieweekend; kijk op relatieweekenden voor meer informatie. Dit weekend telt meteen al mee voor je opleiding. Daarbij krijg je een goed beeld van wat Imago inhoudt en als je met je partner komt begin je meteen met de positieve verandering in je eigen relatie.

Vanaf maar 202houden we jaarlijks begin maart een tweedaagse introductie voor de opleiding. Hierin krijg je al een paar handvatten om te werken met je stellen op de manier van Imago.

Spring naar toolbar