Online relatiegesprek

Veilig en vanuit huis werken aan jullie relatie

Samen 24-7 in huis kan een uitdaging zijn in Corona-tijd! Hebben jullie hulp nodig? Wij bieden jullie de mogelijkheid om online samen met ons in gesprek te gaan over jullie relatie.

EF0340CC-8833-4C76-8374-B27CD24A4D44_1_105_c

Het eerste gesprek (20 minuten) geven we cadeau

Je vindt al veel tips voor de relatie in Corona-tijd, maar jullie kunnen vast wat specifieke relatietips voor jullie situatie gebruiken. In een gesprek van 20 minuten helpen we jullie al meteen een stap verder, door te horen wat jullie nodig hebben. Wij putten uit onze lange ervaring met relaties om jullie echt van dienst te kunnen zijn!

Als jullie om andere redenen in therapie willen zijn jullie natuurlijk welkom; op dit moment  doen we alle gesprekken online en geldt voor jullie dat de eerste 20 minuten van het gesprek gratis zijn.

Wat de crisis in ieder geval brengt: What the world needs now is love!

Hoe het werkt

Download de Zoom-app op jullie laptop op Zoom. Hiermee krijgen jullie een beveiligde verbinding. Jullie krijgen van ons een link naar de sessie. Als je daarop klikt, start Zoom op en kun je ervoor kiezen om met computer audio en video deel te nemen. Als je een externe microfoon hebt, kunnen wij jullie beter verstaan.

Degene van ons met wie je een afspraak hebt wacht daar op jullie. Jullie kunnen zelf het gesprek opnemen; wij doen dat niet.
We bespreken dan eerst hoe we het gesprek gaan doen, omdat we elkaar op een andere manier zien en horen dan samen in een ruimte.

Verder verloopt het gesprek op eenzelfde manier als dat face-to-face gebeurt.

Hoe gaat het gesprek

Net zoals bij de face-to-face gesprekken in onze praktijk gaan jullie met elkaar in gesprek onder begeleiding van een van onze therapeuten. Dat levert jullie op dat jullie meteen al op een andere manier gaan praten. Het gaat ook meteen waar het over moet gaan.

Misschien hebben jullie wel genoeg aan dat eerste korte gesprek van 20 minuten en kunnen jullie weer verder. Dat is goed en fijn als dat lukt.
Als jullie besluiten dat jullie nog meer ondersteuning willen, maken we een afspraak voor vervolggesprekken.
Ook kun je van tevoren al een afspraak maken voor een intakegesprek; daarvan is dan de eerste 20 minuten gratis.

Informatie:

Datum:  In overleg
Locatie: Online vanaf uw eigen locatie via een beveiligde verbinding
Klik hier om Zoom te downloaden
Prijs: Het eerste gesprek is gratis (zolang we voor Corona thuis zijn). Eventuele vervolggesprekken zijn €125 per uur inclusief btw.
Deelnemers: Jullie hebben samen een online gesprek met Barbara Cremers of Bas van Raaij.

Je wilt meer weten!

GEEF IN EEN PAAR DAGEN JE RELATIE EEN BOOST

Al onze Relatie activiteiten

Wij organiseren regelmatig activiteiten die je relatie een boost kunnen geven. Ben je toe aan meer plezier, positieve spanning en geborgenheid in je relatie? Of hebben jullie samen een probleem waar jullie niet uitkomen? Op de door ons georganiseerde relatie activiteiten krijg je gereedschappen aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt.
Generatieweekend
Generatieweekend

Als je geïnteresseerd bent in het generatieweekend, neem dan contact met ons op. Je verwerkt het verleden met je vader, moeder of zoon of dochter.

Bekijk...
Relatieweekend
Relatieweekend

Op 12-13 september 2020 houden wij weer een relatieweekend voor meerdere paren in het romantische dorp Vilsteren op 20 km van Zwolle. Wij nodigen jullie van harte uit! Ben je toe aan meer plezier...

Bekijk...
Workshop voor jonge stellen
Workshop voor jonge stellen

Wat ons betreft is de slimste beslissing die een liefdespaar kan nemen om al vroeg in de relatie meer te leren over relaties in het algemeen en vooral over hun eigen relatie; wat de sterke kanten...

Bekijk...

Wat zeiden deelnemers:

De training heeft mij laten zien dat het ook leuk is om met elkaar elkaar te praten over die stomme irritaties.

Wat een leuke en interessante dag; ik weet nu nog beter waarom ik met haar ga trouwen!

In het weekend kreeg ik meer inzicht in hoe ik reageer op hem als ik ergens mee zit. Ik weet nu ook hoe ik het in het vervolg ga doen.

Ik vond het eerst wat onwennig, maar heb er toch wat van opgestoken.

Ik ben mijn oma zo dankbaar voor dit huwelijkscadeau!

Spring naar toolbar