Online relatiegesprek

Vanuit huis werken aan jullie relatie

Als jullie hulp nodig hebben bij de relatie zijn jullie welkom voor een online gesprek. Hebben jullie hulp nodig en wonen jullie ver weg of zitten jullie op twee verschillende plekken? Wij bieden jullie de mogelijkheid om online samen met ons in gesprek te gaan over jullie relatie.

IMGL3250

Online als je op afstand woont of voor je gezondheid

Als je in het buitenland woont en toch relatietherapie in het Nederlands wilt helpen we je graag. Wij helpen ook mensen online die verder weg in Nederland wonen. En als je verschijnselen hebt van Covid-19 kun je bij ons gewoon in gesprek. We putten uit onze lange ervaring met relaties om jullie echt van dienst te kunnen zijn.

Onze ervaring is dat online therapie net zo goed werkt als face-to-face therapie. Ook uit herhaaldelijk wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen er veel baat bij hebben. Een online behandeling voldoet aan alle kwaliteitseisen en behandelrichtlijnen.

Goed onder woorden gebracht: What the world needs now is love!

Hoe het werkt

Jullie krijgen van ons een link naar een programma voor beeldbellen, waar je het kunt downloaden op je laptop/PC. Vlak voor het gesprek sturen wij een link naar de sessie. Als je daarop klikt, start het programma op en kun je ervoor kiezen om met computer audio en video deel te nemen.

Degene van ons met wie je een afspraak hebt wacht daar op jullie. Jullie kunnen zelf het gesprek opnemen; wij doen dat niet.
We bespreken dan eerst hoe we het gesprek gaan doen, omdat we elkaar op een andere manier zien en horen dan samen in een ruimte.

Verder verloopt het gesprek op eenzelfde manier als dat face-to-face gebeurt.

Hoe gaat het gesprek

Net zoals bij de face-to-face gesprekken in onze praktijk gaan jullie met elkaar in gesprek onder begeleiding van een van onze therapeuten. Dat levert jullie op dat jullie meteen al op een andere manier gaan praten. Het gaat ook meteen waar het over moet gaan.

Als jullie besluiten dat jullie nog meer ondersteuning willen, maken we een afspraak voor vervolggesprekken.

Informatie:

Datum:  In overleg
Locatie: Online vanaf uw eigen locatie via een beveiligde verbinding
Prijs:  €140 per uur inclusief btw.
Deelnemers: Jullie hebben samen een online gesprek met Barbara Cremers of Bas van Raaij.

Je wilt meer weten!

GEEF IN EEN PAAR DAGEN JE RELATIE EEN BOOST

Al onze Relatie activiteiten

Wij organiseren regelmatig activiteiten die je relatie een boost kunnen geven. Ben je toe aan meer plezier, positieve spanning en geborgenheid in je relatie? Of hebben jullie samen een probleem waar jullie niet uitkomen? Op de door ons georganiseerde relatie activiteiten krijg je gereedschappen aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt.
Relatieweekend
Relatieweekend

Op 7&8 september 2024 houden wij weer een relatieweekend voor meerdere paren in het romantische dorp Vilsteren op 20 km van Zwolle. Wij nodigen jullie van harte uit! Ben je toe aan meer...

Bekijk...
Relatie Bootcamp voor jonge stellen
Relatie Bootcamp voor jonge stellen

Vraag naar de mogelijkheden voor jonge stellen; onder de 30 jaar krijg je een behoorlijke korting op ons relatieweekend!

Bekijk...
Generatie-weekend
Generatie-weekend

Op 27-29 september 2024 houden we een Generatie-weekend. Jij en je moeder/vader, dochter/zoon zijn welkom.

Bekijk...

Wat zeiden deelnemers:

De training heeft mij laten zien dat het ook leuk is om met elkaar elkaar te praten over die stomme irritaties.

Wat een leuke en interessante dag; ik weet nu nog beter waarom ik met haar ga trouwen!

In het weekend kreeg ik meer inzicht in hoe ik reageer op hem als ik ergens mee zit. Ik weet nu ook hoe ik het in het vervolg ga doen.

Ik vond het eerst wat onwennig, maar heb er toch wat van opgestoken.

Ik ben mijn oma zo dankbaar voor dit huwelijkscadeau!