Relatie Bootcamp voor jonge stellen

Krijg en houd de relatie die je wilt!

Eerstvolgende Bootcamps: 2 juli in Bunschoten en 29 oktober 2022 in Zwolle.

Wat we zo leuk vinden aan het werken met jonge stellen is, dat ze zo snel nieuwe inzichten in zich opnemen, ook als ze zien dat ze het al zo goed hebben met elkaar.
Maar wat we ook vaak horen is:

Erven Ziegers Het Bakhuis

Natuurlijk hebben wij dat niet nodig!

Want wij houden zoveel van elkaar, het is leuk en wij maken nooit ruzie. Dus waarom zouden wij dit dan doen?
Wat wij horen van mensen in onze praktijk: Ik had dit wel vijf jaar eerder willen weten, toen er nog geen stress was. Dan waren we elkaar nooit kwijtgeraakt. Of: waarom vertellen ze hier niet over op scholen? Dit zou zoveel gezinnen blijer en uitgebalanceerder maken!
Als mensen al langer bij elkaar zijn en ze al wat (onvermijdelijke) teleurstellingen in de relatie hebben meegemaakt, zien we juist vaak dat problemen vooruit worden geschoven, er minder wordt gepraat, minder gevreeën en minder leuke uitstapjes worden gemaakt.
Uit onze ervaring als relatietherapeuten kunnen wij zeggen dat hoe eerder een stel zich bewust is van wat een relatie eigenlijk inhoudt, des te beter het vooruitzicht is op een lange duur van de relatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Gezonde Relaties.

Slimste beslissing

Wat ons betreft is de slimste beslissing die een liefdespaar kan nemen om al vroeg in de relatie meer te leren over relaties in het algemeen en vooral over hun eigen relatie; wat de sterke kanten en de valkuilen kunnen zijn. Hoe hecht het stel ook is, er zullen onvermijdelijk momenten zijn waarop irritaties ontstaan, partners het idee hebben dat ze er even alleen voor staan of niet praten over iets dat ze dwars zit in de relatie.

Onderzoekers hebben gezien dat een relatietraining in de eerste jaren van de relatie de kwaliteit en tevredenheid van de relatie vergroot. Paren die dit gedaan hebben, hebben een realistischer beeld van elkaar en de relatie en ervaren een diepere betrokkenheid bij elkaar.

Wat leer je?

  • Betere vaardigheden op het gebied van communicatie en conflictbeheersing
  • Beter begrip en acceptatie van jullie verschillen, waardoor je blijft zien dat jullie elkaar verrijken.
  • Je leert te zien hoe belangrijk teamwork is. Hulp zoeken bij elkaar verhoogt de betrokkenheid met elkaar en hulp zoeken bij de relatie, maakt dat je later veel eerder hulp van een relatietherapeut durft in te schakelen als dat nodig is.
  • Je krijgt een dieper gevoel van hoe heerlijk het is om samen te zijn. 1+1=3! Het gaat over het hebben van iemand aan jouw zijde die van je houdt, ook al kent die ander jouw negatieve of minder leuke kanten.

Informatie:

Datum:  za 9 april, 13-18 uur
Locatie: Erve Ziegers, Siegersteeg 3 Vilsteren  Zie op kaart 
Prijs: De kosten voor de relatietraining zijn €90 per paar.

Je wilt meer weten!

GEEF IN EEN PAAR DAGEN JE RELATIE EEN BOOST

Al onze Relatie activiteiten

Wij organiseren regelmatig activiteiten die je relatie een boost kunnen geven. Ben je toe aan meer plezier, positieve spanning en geborgenheid in je relatie? Of hebben jullie samen een probleem waar jullie niet uitkomen? Op de door ons georganiseerde relatie activiteiten krijg je gereedschappen aangereikt waarmee je thuis aan de slag kunt.
Relatieweekend
Relatieweekend

Op 22 en 23 oktober 2022 houden wij weer een relatieweekend voor meerdere paren in het romantische dorp Vilsteren op 20 km van Zwolle. Wij nodigen jullie van harte uit! Ben je toe aan meer...

Bekijk...
Relatie Bootcamp voor jonge stellen
Relatie Bootcamp voor jonge stellen

Op 2 juli 2022 houden we onze volgende Relatiebootcamp voor jonge stellen. Wil je leren hoe je lang gelukkig blijft? Kom naar de Eemlandhoeve, het duurt van 13 tot 19 uur.

Bekijk...
Generatie-weekend
Generatie-weekend

Op 25-27 november houden we een Generatie-weekend. Jij en je moeder/vader, dochter/zoon zijn welkom.

Bekijk...

Wat zeiden deelnemers:

De training heeft mij laten zien dat het ook leuk is om met elkaar elkaar te praten over die stomme irritaties.

Wat een leuke en interessante dag; ik weet nu nog beter waarom ik met haar ga trouwen!

In het weekend kreeg ik meer inzicht in hoe ik reageer op hem als ik ergens mee zit. Ik weet nu ook hoe ik het in het vervolg ga doen.

Ik vond het eerst wat onwennig, maar heb er toch wat van opgestoken.

Ik ben mijn oma zo dankbaar voor dit huwelijkscadeau!

Spring naar toolbar