Klantervaring: Benno, vond de stap heel groot

Om privacy redenen zijn de namen in onderstaande ervaringen gefingeerd.

170601_043715_ma9f58e4f60_avatar.png

Ik heb de gesprekken die diepgaand en vaak emotioneel waren altijd als prettig en open ervaren. De gesprekken gaven altijd voldoende ruimte aan de behoefte en emotie. Hierdoor kwamen dingen die zijn gebeurd of gebeuren in onze relatie voor mij, zeg maar, in een ander daglicht te staan, werden duidelijker en begrijpelijker.

Dat relaties volgens bepaalde patronen/fases lopen en waardoor het mis gaat in een relatie waren voor mij eye-openers. De gesprekken hebben mij niet alleen handvatten gegeven om dit te zien en in te zien en te onderkennen maar ook om ze te kunnen tackelen d.m.v. oefeningen waarin je leert weer echt naar elkaar te luisteren, een goed gesprek te voeren en hoe je dit moet doen.

Het was een moeilijke stap om een afspraak te maken, maar ik/wij zijn heel blij dat we die afspraak hebben gemaakt!!!